’t Drieluik voor uw feest

’t Drieluik voor uw feest

Diner bij Drieluik Den Haag

De perfecte locatie om uw feest te vieren!

Met de sfeer en uitstraling van partycentrum ‘t Drieluik wordt uw bruiloft een dag om nooit te vergeten. Kom eens vrijblijvend langs en u zult direct gecharmeerd zijn van deze prachtige locatie! U kunt bij ‘t Drieluik afzonderlijke ruimtes en zalen huren alsmede de gehele locatie inclusief de binnenplaats. Heeft u binnenkort een (bruilofts)feest, receptie of borrel en wilt u dat in een mooie authentieke en gezellige locatie vieren in het centrum van Den Haag? De Haagse feestlocatie ‘t Drieluik is dan de geknipte locatie voor u. ‘t Drieluik is al te huur voor gezelschappen vanaf 10 personen. Iedereen voelt zich zich snel op zijn of haar gemak in de knusse en authentieke Haagse feestlocatie. De centrale binnenplaats verbindt de omringende vertrekken zoals het gezellige restaurantgedeelte, de bar, de danszaal en de bovenzaaltjes.

Van buiten onzichtbaar

Als u onder onze poort door loopt waant u zich direct in een andere tijd, omgeving en wereld. Verstopt achter de nieuwbouwflats in de Kepplerstraat, kan het contrast nauwelijks groter zijn! Dicht bij huis, en toch waant u zich hier zonder moeite op het platteland van Frankrijk, en dat allemaal op een plek waar je ‘t eigenlijk niet verwacht (je moet ‘t maar net weten!). Vele feestjes en speciale avonden zijn hier in het verleden georganiseerd.

Kinderen? Welkom!

Voor de kleintjes is er een speciale kinderkamer waar ze zich heerlijk kunnen vermaken. De kinderkamer is voorzien van speelgoed en televisie. Zo is er voor iedere leeftijd wat wils en de kinderen zullen zich niet vervelen.