Contact en route

Contact en route

Diner bij Drieluik Den Haag Luchtfoto

Adres

Kepplerstraat 59-63
2562 VG Den Haag
Telefoon: (070) 360 55 16
Email: info@drieluik.com

Openingstijden

Iedere zaterdag vanaf 16.00 geopend.
Andere dagen geopend op afspraak voor groepen vanaf 10 personen.
Neem contact op voor meer informatie of reserveringen.

Openbaar vervoer

Tram 11 en 12 halte Weimarstraat
Tram 3 halte Conradkade

Route

Route A: Vanaf de Laan van Meerdervoort rijdt u de Regentesselaan op. Na het Regentesseplein gaat u, de eerste straat links-af, de Kepplerstraat in. Halverwege deze straat vindt u ons links.

Route B: Vanaf de Loosduinsekade rijdt u de Regentesselaan op. Voor het Regentesseplein gaat u rechts-af de Kepplerstraat in. Halverwege deze straat vindt u ons aan de linkerkant.

Route van buiten Den Haag: Aan het einde van de Utrechtsebaan gaat u linksaf. Op de T-kruising (bij het provinciehuis) gaat u rechtsaf. Op het derde kruispunt gaat u linksaf de Burgemeester Patijnlaan op. en deze rijdt u helemaal af tot aan het vredespaleis (pas op voor de snelheidscontrole). Deze kruising steekt u over en met het vredespaleis aan uw linkerhand rijdt u rond de tuinen ervan. U komt bij verkeerslichten waarbij u eerst links aanhoudt om daarna gelijk bij de volgende verkeerslichten rechtsaf de Laan van Meerdervoort op te gaan. Als u op een kruising over tramrails en met een brug over water gaat slaat u daarna linksaf de Regentesselaan in. Op het Regentesseplein gaat u rechtdoor. Daarna gaat u de eerste straat linksaf, de Kepplerstraat in. Halverwege deze straat vindt u ons links.

Klik voor route