De mooiste trouwlocatie van Den Haag

De mooiste trouwlocatie van Den Haag

Gaat u binnenkort trouwen?

Denk niet langer na. Vier uw bruiloft of trouwfeest gewoon in de mooiste trouwlocatie in Den Haag. Partycentrum ’t Drieluik is bekend om de gezellige en ongedwongen ambiance waar al uw gasten zich direct op hun gemak voelen. Deze gezellige feestlocatie bestaat al sinds 1870 en is uniek door haar authentieke karakter, inrichting en uitstraling. Niet voor niets is partycentrum ’t Drieluik uitgeroepen tot dé mooiste trouwlocatie in Den Haag.

Hartje Den Haag

Gewoon, midden in Den Haag, verscholen achter nieuwbouw vindt u deze schitterende locatie. Zodra u het poortje door bent stapt u in een andere wereld. ’t Drieluik bestaat niet uit één ruimte. Nee, het bestaat uit een met glas overdekte binnenplaats met daaromheen verschillende vertrekken. Zo vindt u daar een gezellig bruin cafe, een restaurant, een danszaal en de keuken. Maar dat is nog niet alles: op de tweede etage bevinden zich meerdere vertrekken waaronder een speciaal kindergedeelte! Het is duidelijk: dit is de mooiste trouwlocatie in Den Haag!

Vier uw bruiloft in de mooiste trouwlocatie in Den Haag