Trouwen in Den Haag

Drieluik is een officiële trouwlocatie in Den Haag. Dat betekent dat u in Drieluik officieel de plechtigheid kan voltrekken en het ja-woord geven. En daarna.. er natuurlijk een fantastisch feest van maken! Klik hier om informatie aan te vragen of vul het formulier onderaan de pagina in.

Trouwen in Den Haag

Trouwen in Den Haag

Gaan jullie binnenkort trouwen in Den Haag? Zijn jullie op zoek naar een top trouwlocatie om te trouwen in Den Haag? Kom dan eens een kijkje nemen bij ‘t Drieluik. ‘t Drieluik in Den Haag is een authentieke top trouwlocatie in Den Haag en is een van Den Haag’s best bewaarde geheimen op het gebied van gezellige feest- en trouwlocaties. De gezellige locatie ligt vlak bij Den Haag centrum en bestaat al sinds 1870.

Knus

Deze top trouwlocatie in Den Haag bestaat uit meerdere zalen, plus een gezellige overdekte binnenplaats. De locatie is ideaal om te trouwen in Den Haag. Naast de knusse bar, een heerlijke danszaal, een gezellig eetgedeelte is er ook een speciale ruimte voor de kinderen van de gasten. De kamer is ruim voorzien van games, televisie en speelgoed zodat zij ook een gezellige dag met elkaar kunnen beleven. De groene en overdekte binnenplaats vormt een gezellig verbindingspunt tussen alle zalen. Deze unieke trouwlocatie in Den Haag is een warme verademing tussen het aanbod van kille feestzalen.

Trouwen in Den Haag op de mooiste top trouwlocatie!

Trouwen in Den Haag: de wens van iedereen in Den Haag!

Den Haag is een fantastische stad. Trouwen in Den Haag is dan ook de wens van ieder aanstaand bruidspaar! Zeker als het gebeurt in een van de mooiste trouwlocaties in Den Haag. In ‘t Drieluik waan je je zelf in het Den Haag van vroeger.

 • Authentieke en uiterst sfeervolle locatie
 • Top locatie om te trouwen in Den Haag
 • Jouw bruiloftsfeest kan eventueel compleet verzorgd worden, van bruidstaart, band tot diner
 • Game ruimte aanwezig voor de kinderen van de gasten
 • Vanaf 10 tot plus minus 200 gasten

Van 10 tot 200 gasten

‘t Drieluik is geschikt voor een bruiloft van 10 t/m 200 gasten. Uiteraard is er een plek voor de bruiloftsband en kan er genoten worden van muziek. De sfeer van deze trouwlocatie in Den Haag is verre van stijf en deze gemoedelijkheid heeft direct zijn weerslag op de aanwezige gasten. Jouw gasten zullen zich enorm vermaken in de losse en ongedwongen ambiance. ..En jullie zelf als kersvers bruidspaar uiteraard het meest!

Catering, huwelijkstaart, diner: wij kunnen het eventueel ook verzorgen

Een bruiloft vergt naast plezier ook veel stress en regelwerk. Wij begrijpen dit. ‘t Drieluik staat bekend om haar fantastische koks en keuken. Wij willen ook graag jouw bruiloft compleet verzorgen zodat jullie alleen maar plezier hoeven te hebben op de belangrijkste dag in je leven. Een uitgebreid en voortreffelijk diner, alle soorten drank, een bruidstaart. Alles kunnen wij verzorgen. Samen met jullie kunnen we bepalen wat we de gasten gaan serveren.

Dus: gaan jullie binnenkort trouwen in Den Haag? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen je alles vertellen over deze top trouwlocatie en wij zullen je graag een rondleiding geven in dé top trouwlocatie in Den Haag! En vergeet niet: momenteel hebben we een aanbieding met GRATIS entreedrankje voor de gasten. Maak er gebruik van!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Actie: Reserveer nu en wij schenken de entree bubbels voor de gasten op de feestavond… GRATIS! Bel voor een rondleiding: (070) 360 55 16.

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  Selecteer hier voor welke datum je eventueel wilt reserveren.
 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  Heb je nog een datum in gedachten als tweede optie? Hier kun je die invullen.
 • Vul hier je naam in.
 • Op welk telefoonnummer ben je bereikbaar?
 • Vul hier je e-mailadres in.
 • Hier kun je je vraag, wensen of toelichting invullen. Wil je een gratis vrijblijvende rondleiding? Geef dat dan ook hier aan.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook wat anderen vinden op onze . (En vergeet onze pagina natuurlijk niet te liken!)